JoomlaTemplates.me by iPage Reviews

Webwerkzaamheden

Category: Dagelijks leven
Published: Friday, 23 November 2018

Mijn website is reuzehandig, er zit een automatische update-functie in. Nu kan ik van alles prima zelf, ik ben webbouwer geweest, maar ik heb nu een andere baan en als ik iets over kan laten aan geautomatiseerde shizzle dan doe ik dat graag. Zo wacht ik ook met smart op de zelf-rijdende auto. Helaas is techniek ook gewoon door mensen gemaakt en niet onfeilbaar. Zoals de auto-update functie van mijn website....

Read more: Webwerkzaamheden

Nieuwe oude hobby

Category: Dagelijks leven
Published: Monday, 26 February 2018

Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik veel hobbies heb, en ook regelmatig nieuwe hobbies ontdek. Maar soms, heel soms, herontdek ik een oude hobby. Dat heb ik begin deze maand gedaan.

Read more: Nieuwe oude hobby

Een zomertje ziek

Category: Dagelijks leven
Published: Tuesday, 22 August 2017

De zomer is voorbij, het gewone leven kan weer beginnen. Dat vind ik elk jaar weer een verademing, de zomervakantie is heerlijk en ik kijk er naar uit maar het is ook fijn als alles weer een ritme krijgt. Dit jaar is het een beetje anders. Dit jaar heb ik namelijk het gevoel dat mijn vakantie en mijn zomer me zijn afgepakt. Ik heb een maand lang plat gelegen met een longontsteking.

Read more: Een zomertje ziek

Niet te koop

Category: Dagelijks leven
Published: Friday, 30 December 2016

Niet al te lang geleden besloot ik dat ik een nieuwe creatieve hobby nodig had. Niet omdat ik nog geen creative hobbies heb maar al mijn hobbies hebben een werkplek nodig. Al mijn creatieve gepruts gaat gepaard met lijm, verf, latex, verfafbranders, pyrograafdinggeval en andere zooi die niet goed samengaan met hangen op de bank. Ik zocht een hobby die ik hangend op de bank met de tv aan kon uitvoeren.

Read more: Niet te koop

'Iets voor aan de muur'

Category: Dagelijks leven
Published: Sunday, 28 August 2016

Een tijdje geleden ontvingen we een uitnodiging voor een housewarming party. Da's leuk, gezellig en wat ga je in vredesnaam kado geven? We hadden al een team gevormd met een goede vriendin want samen bedenk je meer! De housewarmers in kwestie hadden gelukkig ook wat ideeen gegeven, en nadat we besloten hadden geen tuinplantjes te gaan geven hielden we 'iets voor aan de muur' over. Dat is een heel erg ruim begrip. En in creatieve handen is een heel erg ruim begrip altijd gevaarlijk.

Read more: 'Iets voor aan de muur'