JoomlaTemplates.me by iPage Reviews

bitterballen-etagere

Category: Dagelijks leven Published: Friday, 18 December 2015

Van mijn werk heb ik dit jaar geen kerstpakket-kerstpakket gekregen. Ik heb wel een hip horloge-activity-tracker-workout-polsding gekregen waar ik erg goed de tijd op kan zien, dus dat is heel handig. De rest is vast ook handig maar ik ben niet echt een activity-workout-type. Dat geeft niet want als horloge vind ik hem erg tof. En hij is waterdicht en alles!

Ik heb ook een bon gekregen met een code er op waarmee ik kan inloggen op een website en dan het kado dat ik zelf leuk vind kan uitzoeken. En dat sturen ze dan naar me op. Dat vind ik heel erg leuk! Begrijp me niet verkeerd, kaasknabbelpestocrackers-kerstpakketten zijn ook erg leuk om te krijgen en ik waardeer ook dat gebaar absoluut. Daar gaat het om, het gebaar, dat momentje waarop je je gewaardeerd voelt zeg maar. Alleen ik heb nog wat dingen van vorig jaar in de kast staan die nog niet over de datum zijn.

Op de keuze-website staan heel veel dingen om uit te kiezen en ik moet zeggen: het is echt voor elk wat wils. Denk ik. Heel veel keus en lastig kiezen. Tijdens het neuzen tussen alle dingetjes en al lichtelijk last krijgend van keuze-stress stuitte ik op iets waarvan ik nooit het bestaan had kunnen vermoeden; de bitterballenetagere.

Ik moest daar even over nadenken. Ergens op de wereld, ik vermoed in Nederland (waar bitterballen bestaan) heeft er iemand bedacht dat er mensen zijn die een etagere nodig hebben speciaal voor bitterballen. Ik ga me dan dingen af vragen.

Heeft de bedenker weleens bitterballen op een gewone etagere willen serveren? En rolden ze er toen af? Of was er geen ruimte om de mosterd in te doen? Of rolden de bitterballen in de mosterd?

Misschien lagen de bitterballen wel gewoon in een schaaltje en stond er een etagere in de buurt en kreeg de bedenker van de bitterballenetagere een briljante 1+1 ingeving.

Dit exemplaar is ook echt gedesigned voor bitterballen, 2 cirkels waarbij in de cirkel precies een rijtje bitterballen passen. Als ik zo de foto bekijk passen er 20 op en er is een apart gedeeltetje voor mosterd. Best geniaal eigenlijk. Voor een beetje feestje heb je denk ik wel meer bitterballen nodig. Tenzij je er een vlammetjes-etagere naast zet natuurlijk. En een etagere voor mini-frikadelletjes. Of mogen die op de gewone etagere?

Ik denk dat ik hier nog wel even verder over zou kunnen overpeinzen, terwijl ik wacht tot mijn kerst-geschenk bezorgt wordt. Binnen 7 werkdagen wordt mijn kerstkado bezorgt.
Geen bitterballenetagere, ik ben niet zo'n design-type.
Ik ben meer een drone met ingebouwde camera-type.