JoomlaTemplates.me by iPage Reviews

Een dorp op een brug

Category: D&D
Published: Sunday, 29 March 2020

Ik ben niet echt van de 'compacte' projecten. Als ik iets heel tof vind, dan wil ik het graag groots aanpakken. Letterlijk. En dat doe ik niet expres, het ovekromt me eigenlijk gewoon. Voor D&D zou me dat niet overkomen, dat wist ik zeker. Die poppetjes zijn lekker klein, en ja ik heb een 3d printer maar die huisjes die ik kan downloaden en printen zijn echt niet zo heel groot.

Het is redelijk voorspelbaar wat nu gaat komen denk ik...

Read more: Een dorp op een brug

Vismannen en een huisje

Category: D&D
Published: Sunday, 22 March 2020

In deze tijd van binnen blijven en geen sociale bijeenkomsten en verplichtingen heb ik ineens meer tijd om mijn mini's te gaan verven. Ik weet, de situatie is niet tof en voor veel mensen is dit zwaar, maar voor mij gaat het tot dusver best goed. Ik had wat moeite met wennen aan de nieuwe situatie, maar ik denk dat ik hier wel door ga komen. En als dit achter de rug is hebben meer van mijn mini's zowaar kleur! Geen albino goblins meer!

Read more: Vismannen en een huisje

Ieniemienie potions

Category: D&D
Published: Tuesday, 21 August 2018

Als D&D-DM heb ik een wat lastige relatie met 'dingetjes' op tafel. Het liefst zou ik de hele tafel vol gooien met dungeon-bouwwerkjes, poppetjes, prullaria en muk. Ik ben dol op dingetjes! Het lijkt me geweldig om dungeon-gangetjes en kamers te maken. Kastelen bouwen! Landschappen vorm geven! Maar ja, hele hippe dingen zijn maar 1 keer per campaign te gebruiken en je moet alles wel ergens opslaan.

Read more: Ieniemienie potions

Tabletop RPG Demo in aanbouw

Category: D&D
Published: Monday, 20 November 2017

Het afgelopen jaar heb ik een goede vriend van me geholpen met het bemannen (m/v) van de Jack of Dice stand vol dobbelsteentjes op festivals en een enkele beurs. Ik vind dat superleuk om te doen, de klanten zijn altijd blij met hun nieuwe dobbelsteentjes, het is gezellig en ik ben omringt door polydice! Wat wil een RPG-er/DM nog meer? Het kost me wel altijd geld aangezien ik het nooit kan laten om mijn collectie uit te breiden maar daar word ik erg vrolijk van dus dat is prima.

Read more: Tabletop RPG Demo in aanbouw